Gevalideerde taxatie gezocht?

Er zijn verschillende situaties waarin het noodzakelijk is om de waarde van uw woning te weten. Een taxatierapport biedt dan uitkomst. 

Waarom een taxatierapport?

Niet iedere situatie vraagt om hetzelfde taxatierapport. Als u een woning koopt en een hypotheek aanvraagt, heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Banken en hypotheekverstrekkers hanteren deze regel om verzekerd te zijn van de kwaliteit van het taxatierapport. Taxatiebureau Goeree-Overflakkee laat uw taxatierapport valideren door het NWWI. Deze validatie-instituten verschillen niet van elkaar wat betreft de validatie van uw taxatierappport: in beide gevallen heeft u een rapport dat landelijk geaccepteerd wordt door geldverstrekkers.

Als u een verzekering afsluit, de meerwaarde van uw woning na een verbouwing wilt weten of de verkoopprijs van uw woning wilt bepalen, is een standaard taxatierapport voldoende. Taxatiebureau Goeree-Overflakkee helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

De inhoud van het taxatierapport

Het taxatierapport bestaat uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen bepalen samen de waarde van uw woning. U komt de volgende onderdelen tegen in uw taxatierapport:

Wij zullen, indien mogelijk, een uittreksel uit het kadaster en een kadastrale kaart toevoegen aan uw taxatierapport. De inhoud van een gevalideerd taxatierapport verschilt niet van de inhoud van een standaard taxatierapport.

Taxatierapport aanvragen